تبلیغات
دانشجو Bia2univ - اولین همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی بدون مواد افزودنی 93






روشهای افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی بدون مواد افزودنی



مواد اولیه صنایع غذائی

  • تاثیر شرایط تولید محصولات دامی و کشاورزی در ماندگاری  فراورده های تبدیلی  
  • تاثیر شرایط انبارداری و کیفیت مواد اولیه در ماندگاری  محصولات
  • کودها و آفت کش های مورد استفاده در کشاورزی
  • هورمون و آنتی بیوتیک مورد استفاده در صنایع دام و طیور
  • دیگر موارد


تکنولوژیها و روش های تولید    

  • نقش بهداشت تولید در ماندگاری تولیدات صنایع غذائی
    • بهداشت محیط
    • نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
    • سالم سازی هوای سالن تولید
    • کنترل آفات
    • اجرای استاندارد ISO 22000
  • فناوری ها و روشهای تولید
    • فناوری خلاء
    • فناوری ازون
    • فناوری انجماد سریع
    • جریان الکترومغناطیس با فرکانس بالا
    • کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
    • روش های ترکیبی
  • غذاهای فراسودمند Functional foods
  • مواد نگهدارنده طبیعی
  • روش های کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذائی
  • استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده


بسته بندی و نگهداری    

  • بسته بندی های با ماندگاری بالا
    • بسته بندی با فیلم های ضدمیکروبی
    • بسته بندی بااتمسفر اصلاح شده
    • بسته بندی با فیلم های چند لایه
  • روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
  • مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
  • میکروبیولوژی نگهداری تولیدات صنایع غذائی
  • شیمی نگهداری
  • کاربرد نانو فناوری در ماندگاری
  • تکنولوژی های نوین بسته بندی
    • بسته بندیهای با دوره ماندگاری و پایداری بالا
    • بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
    • بسته بندی های خود گرمایشی
    • بسته بندی های مقاوم به جوشیدن در آب
    • بسته بندی های هوشمند و خودپایش


پدافند غیر عامل در تولیدات صنایع غذائی    

  • نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
  • روش های محافظت مواد اولیه و تولیدات از آلودگی به عوامل شیمیائی، زیستی، پرتویی، هسته ای و انفجار
  • روش های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
  • شیوه های محافظت مواد غذائی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
  • روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذائی ذخیره شده

 http://www.technofood.irسایت

  • paper |